Home

Subcategorieën

 • Prikkabel
 • Verdeelkasten

  Een verdeelkast wordt ingezet om de stroom die een aggregaat levert, te verdelen naar meerdere punten. Zo fungeert de verdeelkast als een soort tussenpersoon. Vanaf de verdeelkast kunnen er stroomkabels worden getrokken naar de punten waar stroom benodigd is. Op een verdeelkast kunnen meerdere aansluitingen zitten voor 230V en/of 400V. Elke verdeelkast kan een andere hoeveelheid Ampère verdelen. Douma Installatie heeft diverse verdeelkasten in het assortiment, variërend van 32 ampère tot 125 ampère. Mocht u advies nodig hebben wat betreffende verdeelkasten, in combinatie met aggregaten/stroomkabels, of over verdeelkasten in het algemeen, dan staan onze verhuurspecialisten u graag te woord.

 • Verlengkabel
  Met de stroomkabels van Douma Installatie kunt u een verbinding leggen tussen aggregaten, verdeelkasten en het uiteindelijke punt waar stroom nodig is. Wij hebben  diverse soorten en maten kabels, allemaal geschikt voor een ander doel. Neem contact op met onze verhuurspecialisten voor vrijblijvend advies op maat!
 • Kabelgoot / Kabelmat

  Ze zijn op de bouwplaats te vinden, concertterreinen en op industrieterreinen: kabelbruggen en slangbruggen die uw kabels en draden optimaal beschermen. Of er nu vrachtwagens, vorkheftrucks of kruiwagens overheen rijden, er zijn geschikte kabelbruggen voor elke werklocatie, maar ook voor elk festival, evenement, braderie of trouwfeest

  Maar voor kleine kabels hebben we kabel matten

 • Verloop stekker

  Voor het verlopen van de verschillende maten stekkers hebben wij verschillende verloop stekkers voor u

 • Verlichting

  Verlichting voor het verlichten van donker plekken

Er zijn 34 producten.

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters