Prikkabel 25 meter 25 warm witte LED lampen
search
  • Prikkabel 25 meter 25 warm witte LED lampen

Prikkabel 25 meter 25 warm witte LED lampen

€ 25,00
Exclusief belasting

Prikkabel 25 meter met 25 witte LED lampen

  • Warm witte LED Prikkabel
  • 1 lamp per meter
  • 25 meter lengte totaal
  • Voorzien van stekker en contrastekker
Aantal

  • Maak hierboven uw keuze
  • Afhaal na:12:00 - Retour voor:12:00
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Prikkabel 25 meter met 25 heldere warm witte LED lampen

Kies de gewenste kleur wit licht en lichtopbrengst

U kunt bij ons een prikkabel van 25 meter huren met daarin 25 (extra) warm witte LED lampen. Alle lampen zijn geheel gemaakt van kunststof, en hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Uitsluitend verhuren wij warm witte LED lampen. Koud witte LED lampen verhuren wij NIET

Uniek eigen product – kunststof LED lampen

Als eerste was er de witte gloeilamp. Met een glazen behuizing en een relatief hoog verbruik van 15 watt. Het nadeel van glazen lampen is dat ze snel breken. Douma is gaan denken en heeft de oplossing bedacht. De oplossing is een kunststof LED lamp. Met als extra voordeel, dankzij de LED lamp, een laag verbruik van slechts enkele watt’s. Nog een voordeel van een kunststof lamp is dat deze bijna onbreekbaar is. De witte LED lamp is in vergelijking met de ‘oude’ gloeilamp dus een perfect oplossing!

witte LED lampen geven weinig warmte

Doordat er nagenoeg geen warmte ontstaat, kunnen de prikkabels eigenlijk overal gemonteerd worden. Of de lampen nou tegen een zeil aanhangen, of tegen andere materialen, dat maakt nu niks meer uit. LED lampen geven namelijk minimale warmte af. Het voordeel van deze witte LED lamp is dat deze zonder problemen tegen materialen kunnen hangen zonder dat er brandgevaar ontstaat.

Laag energieverbruik 

Nog een voordeel van onze LED lamp is dat het energieverbruik laag is! Normaal verbruikt een witte lamp 15 watt, maar die van ons slechts maximaal 1 watt. Dankzij het lage energieverbruik kunnen we nu langere lengtes van prikkabels aan elkaar koppelen zonder overbelasting. Ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld festivals, evenementen, velden, markten of campingterreinen. Maar ook alle andere locaties waar lange lengtes gewenst zijn! Zowel binnen als buiten, onze professionele prikkabels zijn de uitkomst!

Prikkabels voorzien van stekker + contrastekker

Prik_25m
26 Items
Prikkabel 25 meter 25 warm witte LED lampen
  Weekend tarief Excl. Standaard weekendtarief € 25,00
  Week tarief Excl. Standaard weektarief € 25,00
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.